GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BAŞYİĞİT İLÇE OKULLARINI ZİYARET ETTİ

Gündem 03.12.2021 - 09:53, Güncelleme: 03.12.2021 - 09:53 2370+ kez okundu.
 

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BAŞYİĞİT İLÇE OKULLARINI ZİYARET ETTİ

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü İrfan Kanık, Şaphane ilçe ziyaretlerinin ardından Pazarlar ilçesine geçerek ziyaretlerine burada devam ettiler.

  MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BAŞYİĞİT İLÇE OKULLARINI ZİYARET ETTİ   İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü İrfan Kanık, Şaphane ilçe ziyaretlerinin ardından Pazarlar ilçesine geçerek ziyaretlerine burada devam ettiler.  İlçe millî eğitim müdürlüğünü ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, ilçedeki eğitim öğretimle ilgili bilgi aldı. Daha sonra çalışanları birimlerinde ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Daha sonra Pazarlar İlkokulunu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, burada öğrencilerle sınıflarında bir araya geldi. Öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenen İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, onlara kitap hediye etti. Okul kütüphanesinde incelemelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, daha sonra öğretmenlerle öğretmenler odasında görüşerek sohbet etti. Öğrencilerin müzik öğretmenleri eşliğinde çaldıkları parçaları dinleyen İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, emekleri için öğrencilere ve onları çalıştıran öğretmenlerine teşekkür etti.  ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ Pazarlar Ortaokulunu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, burada öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Öğrencilere kitap hediye eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, azimle çalışmanın ve başarmanın öneminde söz ederek öğrencilere daime çalışmaları ve başarmaları konusunda öğüt verdi.  Pazarlar ilçe Kaymakam Ferhat Gür ile Belediye Başkanı Bilal Demirci'yi makamlarında ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, daha sonra Pazarlar Anadolu Lisesini ve  Pazarlar Spor Lisesini ziyaret etti. Buradaki ziyaret ve incelemelerinin ardından İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Pazarlar Spor Lisesi Toplantı Salonunda, Pazarlar ilçesinde görev yapan okul/kurum yöneticileriyle toplantı yaparak ilçedeki eğitim öğretim ile ilgili bilgi aldı İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, okul/kurum yöneticilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi ve toplantı sonrası Pazarlar ilçemizden ayrıldı.  
İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü İrfan Kanık, Şaphane ilçe ziyaretlerinin ardından Pazarlar ilçesine geçerek ziyaretlerine burada devam ettiler.
 




MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BAŞYİĞİT İLÇE OKULLARINI ZİYARET ETTİ

 

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü İrfan Kanık, Şaphane ilçe ziyaretlerinin ardından Pazarlar ilçesine geçerek ziyaretlerine burada devam ettiler. 

İlçe millî eğitim müdürlüğünü ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, ilçedeki eğitim öğretimle ilgili bilgi aldı. Daha sonra çalışanları birimlerinde ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Daha sonra Pazarlar İlkokulunu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, burada öğrencilerle sınıflarında bir araya geldi. Öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenen İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, onlara kitap hediye etti. Okul kütüphanesinde incelemelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, daha sonra öğretmenlerle öğretmenler odasında görüşerek sohbet etti. Öğrencilerin müzik öğretmenleri eşliğinde çaldıkları parçaları dinleyen İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, emekleri için öğrencilere ve onları çalıştıran öğretmenlerine teşekkür etti. 

ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ

Pazarlar Ortaokulunu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, burada öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Öğrencilere kitap hediye eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, azimle çalışmanın ve başarmanın öneminde söz ederek öğrencilere daime çalışmaları ve başarmaları konusunda öğüt verdi.  Pazarlar ilçe Kaymakam Ferhat Gür ile Belediye Başkanı Bilal Demirci'yi makamlarında ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, daha sonra Pazarlar Anadolu Lisesini ve  Pazarlar Spor Lisesini ziyaret etti. Buradaki ziyaret ve incelemelerinin ardından İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Pazarlar Spor Lisesi Toplantı Salonunda, Pazarlar ilçesinde görev yapan okul/kurum yöneticileriyle toplantı yaparak ilçedeki eğitim öğretim ile ilgili bilgi aldı İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, okul/kurum yöneticilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi ve toplantı sonrası Pazarlar ilçemizden ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.