GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

Kütahya Küçük Park'a son dokunuşlar

Yaşam 15.12.2023 - 13:40, Güncelleme: 15.12.2023 - 14:13 11167+ kez okundu.
 

Kütahya Küçük Park'a son dokunuşlar

Küçük Park’ta başlanılan yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yenileme çalışmalarının tamamlanması için son dokunuşların yapıldığı Küçük Park’ı inceledi. KÜTAHYA (İGFA)- Kütahyalıların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren yerel belediye, Küçük Park’ta başladığı yenileme çalışmalarında son aşamaya geldi. Son çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Küçük Park’ın yapılan imalat ve düzenlemelerle daha modern, kullanışlı ve şehrimize yakışan bir görünüme kavuşacağını söyledi.
Küçük Park’ta başlanılan yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yenileme çalışmalarının tamamlanması için son dokunuşların yapıldığı Küçük Park’ı inceledi.

KÜTAHYA (İGFA)- Kütahyalıların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren yerel belediye, Küçük Park’ta başladığı yenileme çalışmalarında son aşamaya geldi.

Son çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Küçük Park’ın yapılan imalat ve düzenlemelerle daha modern, kullanışlı ve şehrimize yakışan bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.