GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

KÜTAHYA’DA DEPREM PANİĞE NEDEN OLDU

Gündem 01.09.2021 - 10:19, Güncelleme: 01.09.2021 - 10:19 4057+ kez okundu.
 

KÜTAHYA’DA DEPREM PANİĞE NEDEN OLDU

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi Kütahyalı vatandaşlar öğle saatlerinde yaşanan deprem sonrası işyerlerinde yakalananlar işyerlerinin önlerine evlerinde yakalananlar ise apartman önlerinde kısa süreli panik yaşayarak kendilerini dışarı attılar. Belediye binasında toplantı halinde olduğunu bildiren Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık yaptığı açıklamasında “olumsuz bir ihbar bulunmadığını bildirdi.

  KÜTAHYA’DA DEPREM PANİĞE NEDEN OLDU Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi Kütahyalı vatandaşlar öğle saatlerinde yaşanan deprem sonrası işyerlerinde yakalananlar işyerlerinin önlerine evlerinde yakalananlar ise apartman önlerinde kısa süreli panik yaşayarak kendilerini dışarı attılar. Belediye binasında toplantı halinde olduğunu bildiren  Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık yaptığı açıklamasında “olumsuz bir ihbar bulunmadığını bildirdi. Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, saat 14.04'te merkez üssü Kütahya'nın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin derinliği 7,16 kilometre olarak ölçüldü. Kütahyalı vatandaşların kısa süreli yaşadığı panik haliyle apartman ve işyerleri önlerine çıkarak güvenli bölgelerde kendilerini güvene almaya çalıştılar. Gündüz vakti olması nedeniyle çoğu vatandaşın az hissettiği deprem sonrasında herhangi can ve mal kaybınınolmadığı bildirildi. IŞIK, BELEDİYE BİNASINDA TOPLANTI HALİNDEYDİK Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık deprem sonrası ulusal bir kanala bağlanarak açıklamalarda bulundu. Işık açıklamasında “ olumsuzluk yok! Altıntaş ilçemizde 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bizde belediye binamızda toplantı halindeydik. Şiddetli bir sarsıntı oldu ama şükür herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadık dedi. 5-6 SANİYELİK BİR PANİK YAŞANDI Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde meydana gelen deprem yaklaşık 5-6 saniye kadar sürerek paniğe neden oldu. Kandilli Rasathanesi'nin verilene göre ise, depremin büyüklüğü 4,9 olarak ölçüldü. Derinliği ise, 5.0 kilometre olarak açıklandı. OLUMSUZ BİR İHBAR BULUNMUYOR Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ekiplerin deprem sonrasında şehrin belli bölgelerinde teyakkuz halinde olduğunu ve şuana kadar belediye’ye herhangi bir olumsuz bir ihbarın bulunmadığını ifade etti. Işık “ şuanda arkadaşlarımızla irtibat halindeyiz. Belediye olarak teyakkuz halinde gelen ihbarlar sonrasında ihbarları değerlendirerek ekiplerimiz hemen bölgelere intikal edecekler. Şuanda herhangi bir olumsuz durum ve ihbar söz konusu değil dedi. ÇOK SAYIDA İLDEN HİSSEDİLDİ Kütahya Altıntaş ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğpündeki deprem bir çok ilde de hissedildi. Ankara, Eskişehir, Afyon ve Kütahya'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı depremi hissettiklerini dair mesajlar paylaştı.    
Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi Kütahyalı vatandaşlar öğle saatlerinde yaşanan deprem sonrası işyerlerinde yakalananlar işyerlerinin önlerine evlerinde yakalananlar ise apartman önlerinde kısa süreli panik yaşayarak kendilerini dışarı attılar. Belediye binasında toplantı halinde olduğunu bildiren Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık yaptığı açıklamasında “olumsuz bir ihbar bulunmadığını bildirdi.
 




KÜTAHYA’DA DEPREM PANİĞE NEDEN OLDU

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi Kütahyalı vatandaşlar öğle saatlerinde yaşanan deprem sonrası işyerlerinde yakalananlar işyerlerinin önlerine evlerinde yakalananlar ise apartman önlerinde kısa süreli panik yaşayarak kendilerini dışarı attılar. Belediye binasında toplantı halinde olduğunu bildiren  Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık yaptığı açıklamasında “olumsuz bir ihbar bulunmadığını bildirdi.

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, saat 14.04'te merkez üssü Kütahya'nın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin derinliği 7,16 kilometre olarak ölçüldü. Kütahyalı vatandaşların kısa süreli yaşadığı panik haliyle apartman ve işyerleri önlerine çıkarak güvenli bölgelerde kendilerini güvene almaya çalıştılar. Gündüz vakti olması nedeniyle çoğu vatandaşın az hissettiği deprem sonrasında herhangi can ve mal kaybınınolmadığı bildirildi.

IŞIK, BELEDİYE BİNASINDA TOPLANTI HALİNDEYDİK

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık deprem sonrası ulusal bir kanala bağlanarak açıklamalarda bulundu. Işık açıklamasında “ olumsuzluk yok! Altıntaş ilçemizde 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bizde belediye binamızda toplantı halindeydik. Şiddetli bir sarsıntı oldu ama şükür herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadık dedi.

5-6 SANİYELİK BİR PANİK YAŞANDI

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde meydana gelen deprem yaklaşık 5-6 saniye kadar sürerek paniğe neden oldu. Kandilli Rasathanesi'nin verilene göre ise, depremin büyüklüğü 4,9 olarak ölçüldü. Derinliği ise, 5.0 kilometre olarak açıklandı.

OLUMSUZ BİR İHBAR BULUNMUYOR

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ekiplerin deprem sonrasında şehrin belli bölgelerinde teyakkuz halinde olduğunu ve şuana kadar belediye’ye herhangi bir olumsuz bir ihbarın bulunmadığını ifade etti. Işık “ şuanda arkadaşlarımızla irtibat halindeyiz. Belediye olarak teyakkuz halinde gelen ihbarlar sonrasında ihbarları değerlendirerek ekiplerimiz hemen bölgelere intikal edecekler. Şuanda herhangi bir olumsuz durum ve ihbar söz konusu değil dedi.

ÇOK SAYIDA İLDEN HİSSEDİLDİ

Kütahya Altıntaş ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğpündeki deprem bir çok ilde de hissedildi. Ankara, Eskişehir, Afyon ve Kütahya'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı depremi hissettiklerini dair mesajlar paylaştı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.