GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

BAŞKAN AKDAŞ’IN CUMARTESİ PAZARI SEVİNCİ

Gündem 02.03.2021 - 17:22, Güncelleme: 02.03.2021 - 17:22 3311+ kez okundu.
 

BAŞKAN AKDAŞ’IN CUMARTESİ PAZARI SEVİNCİ

BAŞKAN AKDAŞ’IN CUMARTESİ PAZARI SEVİNCİ KÜTAHYA SEBZECİLER VE PAZAR YERLERİ ESNAF ODASI Hakan Akdaş Cumartesi Pazarının açılma sevincini pazarcı esnaflarına attığı mesajla dile getirdi. Pazarcılar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş ayrıca pazarcı esnafına uyarılarda da bulunmayı ihmal etmedi. “Ne kadar tedbirlere dikkat edersek o kadar pazarlarımız açık kalacak” ifadelerini kullandı.

 KÜTAHYA SEBZECİLER VE PAZAR YERLERİ ESNAF ODASI Hakan Akdaş Cumartesi Pazarının açılma sevincini pazarcı esnaflarına attığı mesajla dile getirdi. Pazarcılar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş ayrıca pazarcı esnafına uyarılarda da bulunmayı ihmal etmedi. “Ne kadar tedbirlere dikkat edersek o kadar pazarlarımız açık kalacak”  ifadelerini kullandı.  Kabine Toplantısı ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumartesi günleri sokağa çıkma yasağının tüm illerde kaldırıldığını açıklamasının ardından Cumartesi pazarı uzun bir süredir hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar tarafından kısıtlamadan dolayı açılamamıştı. Pazarcılar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş Cumartesi günleri açılacak olan Pazar yerinin sevincini meslektaşları ile paylaştı. Sosyal Platform hesabı üzerinden pazarcı esnafına seslenen Akdaş ayrıca uyarılarda da bulundu.  BU HAFTA AÇIK OLAN İLLER BİR DAHAKİ HAFTA SONU KAPANMA RİSKİ VAR Pazarcılar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş Sosyal Platform hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Cumartesi günü Sokağa çıkma yasağı Kütahya’mızda da kalkmış görünüyor. Tüm esnafımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun inşallah Rehavete kapılıp hafife almayalım tedbirlerimizi elden bırakmayalım Çünkü her hafta hasta sayısına göre farklı değerlendirilecek. Bu hafta açık olan iller bir dahaki hafta sonu kapanma riski var. Buda demek Oluyor ki, Ne kadar tedbirlere dikkat edersek o kadar pazarlarımız açık kalacak...
BAŞKAN AKDAŞ’IN CUMARTESİ PAZARI SEVİNCİ KÜTAHYA SEBZECİLER VE PAZAR YERLERİ ESNAF ODASI Hakan Akdaş Cumartesi Pazarının açılma sevincini pazarcı esnaflarına attığı mesajla dile getirdi. Pazarcılar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş ayrıca pazarcı esnafına uyarılarda da bulunmayı ihmal etmedi. “Ne kadar tedbirlere dikkat edersek o kadar pazarlarımız açık kalacak” ifadelerini kullandı.
 KÜTAHYA SEBZECİLER VE PAZAR YERLERİ ESNAF ODASI Hakan Akdaş Cumartesi Pazarının açılma sevincini pazarcı esnaflarına attığı mesajla dile getirdi. Pazarcılar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş ayrıca pazarcı esnafına uyarılarda da bulunmayı ihmal etmedi. “Ne kadar tedbirlere dikkat edersek o kadar pazarlarımız açık kalacak”  ifadelerini kullandı. 
Kabine Toplantısı ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumartesi günleri sokağa çıkma yasağının tüm illerde kaldırıldığını açıklamasının ardından Cumartesi pazarı uzun bir süredir hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar tarafından kısıtlamadan dolayı açılamamıştı. Pazarcılar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş Cumartesi günleri açılacak olan Pazar yerinin sevincini meslektaşları ile paylaştı. Sosyal Platform hesabı üzerinden pazarcı esnafına seslenen Akdaş ayrıca uyarılarda da bulundu. 
BU HAFTA AÇIK OLAN İLLER BİR DAHAKİ HAFTA SONU KAPANMA RİSKİ VAR
Pazarcılar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş Sosyal Platform hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Cumartesi günü Sokağa çıkma yasağı Kütahya’mızda da kalkmış görünüyor. Tüm esnafımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun inşallah Rehavete kapılıp hafife almayalım tedbirlerimizi elden bırakmayalım Çünkü her hafta hasta sayısına göre farklı değerlendirilecek. Bu hafta açık olan iller bir dahaki hafta sonu kapanma riski var. Buda demek Oluyor ki, Ne kadar tedbirlere dikkat edersek o kadar pazarlarımız açık kalacak...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.