GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

Belediye Kütahyaspor'umuz turladı!

Spor 11.05.2024 - 15:06, Güncelleme: 11.05.2024 - 15:06 13138+ kez okundu.
 

Belediye Kütahyaspor'umuz turladı!

Belediye Kütahyasporumuz Kuşadası Spor engelini geçerek 2. lige bir adım daha yaklaştı...

Belediye Kütahyaspor'dan  2.Lig'e bir adım daha 1-2 Belediye Kütahyaspor Play-Off 2. Tur rövanş mücadelesinde deplasmanda misafir olduğu Kuşadası Sporu  2-1 mağlup ederek Play-Off’ta yoluna deva etti. TFF 3. Lig Play-Off 2. Tur ilk maçında deplasmanda Kuşadasıspor'u 2-1 mağlup eden Belediye Kütahyaspor, rövanş mücadelesine tur bileti için çıktı. Kuşadası Özer Türk Stadyumu’nda oynanan müsabakaya ev sahibi taraftarların yanı sıra deplasman ekibi taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Ada ekibi ilk maçtaki dezavantaj sebebiyle maça etkili başladı. Topa sahip olan siyah beyazlılar, girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Dakikalar 37’i gösterdiğinde Belediye Kütahyaspor sağdan geliştirdiği atakta, ceza sahası içinde topukla şık bir gol kaydeden Can Muhammet Vural skoru 1-0’a getirdi. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve devreye 1-0’lık Kütahyasporumuz üstünlüğüyle girildi. İkinci yarıya daha motive ve baskılı başlayan Kuşadasıspor, dakika 61’de sağ kanattan geliştirdiği atakta golcüsü Aykut Çift ile skorda dengeyi getirdi. Baskısını kuran Ada ekibi üst üste fırsatlar yakalasa da gole çeviremedi. 90+5. dakikada kalesinde golü gören Aydın temsilcisi, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve Play-Off’lara veda ederken 2.lig hayalini başka bahara bıraktı.
Belediye Kütahyasporumuz Kuşadası Spor engelini geçerek 2. lige bir adım daha yaklaştı...

Belediye Kütahyaspor'dan  2.Lig'e bir adım daha 1-2
Belediye Kütahyaspor Play-Off 2. Tur rövanş mücadelesinde deplasmanda misafir olduğu Kuşadası Sporu  2-1 mağlup ederek Play-Off’ta yoluna deva etti.
TFF 3. Lig Play-Off 2. Tur ilk maçında deplasmanda Kuşadasıspor'u 2-1 mağlup eden Belediye Kütahyaspor, rövanş mücadelesine tur bileti için çıktı. Kuşadası Özer Türk Stadyumu’nda oynanan müsabakaya ev sahibi taraftarların yanı sıra deplasman ekibi taraftarları da yoğun ilgi gösterdi.
Ada ekibi ilk maçtaki dezavantaj sebebiyle maça etkili başladı. Topa sahip olan siyah beyazlılar, girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Dakikalar 37’i gösterdiğinde Belediye Kütahyaspor sağdan geliştirdiği atakta, ceza sahası içinde topukla şık bir gol kaydeden Can Muhammet Vural skoru 1-0’a getirdi. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve devreye 1-0’lık Kütahyasporumuz üstünlüğüyle girildi.
İkinci yarıya daha motive ve baskılı başlayan Kuşadasıspor, dakika 61’de sağ kanattan geliştirdiği atakta golcüsü Aykut Çift ile skorda dengeyi getirdi. Baskısını kuran Ada ekibi üst üste fırsatlar yakalasa da gole çeviremedi. 90+5. dakikada kalesinde golü gören Aydın temsilcisi, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve Play-Off’lara veda ederken 2.lig hayalini başka bahara bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Kütahya Haberleri